Jobba på Hackyard!

Vi söker Systemutvecklare – projektledare – testare etc.

Känner du för en ny utmaning? Vill du jobba som konsult men ändå ha en trygg, fast anställning med bra lön och förmåner?

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet. Du blir anställd hos oss men du arbetar ute hos kund i Stockholmsområdet. Vi ansvarar för att matcha dig med rätt uppdrag.

Vi kommer att se till att du trivs och att det vi erbjuder överträffar dina förväntningar!

Lön och trygghet
Vi matchar dina anspråk om du har rätt kvalifikationer och erfarenhet.
Du kan räkna med att bli omhändertagen. Vi vill att du ska fokusera på ditt uppdrag, vi tar hand om resten.

Dator och Telefon
iPhone, Samsung, LG, Apple, Dell, Lenovo – du väljer.

Semesterbidrag
Att få lite miljöombyte under semestern kan göra stor skillnad och underlätta för att kunna ladda batterierna. Vi erbjuder lite hjälp på vägen med ett bidrag varje år för att resan, som kan ge den avkoppling man behöver, ska kunna bli av.

Utbildning
Hackyard bidrar med ”utbildningspott” varje år för att våra konsulter ska ha möjlighet att utveckla sig själva och sina kompetenser.

SL-kort
Årskort på Stockholms Lokaltrafik.

Friskvårdsbidrag
Gymkort på exempelvis SATS, Friskis & Svettis, Nordic Wellness eller annan friskvård som passar dig. 5000 kr/år.

Försäkring och pension
Ytterligare 5% av din årslön. I paketet ingår pension samt sjukförsäkring och andra val som du kan göra med hjälp av vår försäkringsrådgivare. Hackyard erbjuder också utöver det en extra sjukvårdsförsäkring.

Hälsokontroll
Vi erbjuder hälsokontroll årligen eller vartannat år, beroende på din ålder. Vi ser väldigt gärna att går på den, men den är såklart frivillig.

Trivsel
Vi är väldigt måna om att våra anställda trivs hos oss och naturligtvis även ute hos kund. Därför anordnar vi regelbundna träffar och aktiviteter (digitala och fysiska) för de anställda samt är väldigt noga med att följa upp hur det går på uppdragen.

KOMPETENSER VI SÖKER

Vare sig du är frontend- , backend -, eller fullstackutvecklare så vill vi gärna komma i kontakt med dig. Vi vill också gärna komma i kontakt med dig som har erfarenhet av projektledning eller test.

Som frontendutvecklare får du gärna ha kompetens inom Javascript ( Angular, React, JQuery), Typescript, CSS, HTML . Om du är backendutvecklare så ser vi gärna att du har kompetenser inom .NET, C#, Java, Python, Node.js.

I slutändan är det viktigaste för oss är att du har något eller några kompetensområden du vill jobba med och där du är riktigt vass!

Vi vill att du har minst 5 års erfarenhet som utvecklare med en anställning eller några projekt /uppdrag i ryggen.

Mycket viktigt är också att du kan förstå och uttrycka dig obehindrat på svenska.

FINDERS FEE

Om du mot förmodan känner att detta inte är något för dig kanske du har någon i ditt nätverk som skulle passa? Om så är fallet erbjuder vi dig 30.000 kr om du sätter oss i kontakt med någon som vi sedan anställer! *

ANSÖK

Om du vill ansöka direkt, ladda upp ditt CV här.

Om du är intresserad av att veta mer, har frågor eller kanske vill rekommendera någon, är du varmt välkommen att kontakta Eva Bigenius.

Eva Bigenius
Rekryteringsanvarig
0708- 740193
eva@hackyard.se
LinkedIn

* Blir utbetalt när och under förutsättning att den anställde har varit i uppdrag i minst 3 månader.