Vill du bli konsult?

Hackyard ska utöka antalet konsulter i Stockholm! Vi vill växa ordentligt och inom kort kunna stoltsera med att flera av Stockholms bästa utvecklare valt att arbeta för oss!

Nedan finner du vår annons. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

HACKYARD SÖKER SENIORA UTVECKLARE I STOCKHOLM!

Är du en erfaren utvecklare som känner för en ny utmaning? Vill du jobba som konsult men ändå ha en trygg, fast anställning med mycket bra lön och förmåner?

Tycker du exempelvis att en bra förmån är en veckas betald semesterresa per år? Är du dessutom intresserad av att vara med på Hackyards expansionsresa i Stockholm?

I så fall så kan detta vara något för dig!

Hackyard är ett Västeråsbaserat konsultföretag i full färd med att växa i Stockholm! Vi söker seniora utvecklare som vill bli anställda av Hackyard och sedan uthyrda till kund (er) i Stockholmsområdet. Det kan vara både kortare eller längre uppdrag beroende på behov och Hackyard tar naturligtvis ansvar för att leverera dessa och matcha rätt konsult med rätt uppdrag.

Vi på Hackyard ser våra anställda som absolut högsta prioritet och ser till att göra allt i vår makt för att de ska trivas och att det vi erbjuder motsvarar (eller överträffar!) den anställdes förväntning.

VI ERBJUDER:

Lön och trygghet
Hur mycket vill du tjäna? Vårt mål är att ALLTID erbjuda en högre lön än den du har idag! Vi betalar rätt pris för rätt person!
Även om du kommer att arbeta som konsult är du fast anställd på Hackyard och vi tar hand om ”allt runtomkring” så du kan koncentrera dig till fullo på ditt uppdrag och det du tycker är kul!

Semesterresa
Semesterresa årligen – vi bidrar till en vecka i solen, eller varför inte en skidresa i alperna? Att vila upp sig och få ny energi med en resa på semestern är bra för både dig och oss!

Telefon
IPhone X, Samsung Galaxy S9, LG v30 eller liknande – du bestämmer själv vilken telefon du vill ha.

Dator
Macbook Pro, Dell XPS, Surface eller liknande – även här bestämmer du själv.

Transport
Årskort på SL ingår, precis som naturligtvis alla andra eventuella resekostnader.

Friskvårdsbidrag
Gymkort på SATS, Friskis & Svettis, Nordic Wellness, Puls & Träning eller det som passar dig.

Försäkring och pension
Du får ett paket till ett värde av ytterligare 5% av din årslön. Paketet innefattar sjukförsäkring med ev. tillägg och överskjutande belopp som inte går till denna försäkring placeras i en pensionsförsäkring i ditt namn. Utöver detta paket så står också Hackyard för en privat sjukvårdsförsäkring

Trivsel
Vi är måna om att våra anställda trivs hos oss och naturligtvis även ute hos kund. Därför anordnar vi regelbundna träffar och aktiviteter för konsulterna samt är väldigt noga med att följa upp hur det går på uppdragen.

KOMPETENSER VI SÖKER

Vare sig du är frontend- , backend -, eller fullstackutvecklare så vill vi gärna komma i kontakt med dig. Det spelar alltså ingen roll om du kan Java, .NET, PHP, Swift, HTML, Javascript eller [insert your favorite language here]. Det viktigaste för oss är att du har något eller några kompetensområden du vill jobba med och där du är riktigt vass!

Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet som utvecklare, men är du duktig på det du gör spelar antalet år mindre roll.

Viktigt är också att du kan förstå och uttrycka dig obehindrat på svenska.

FINDERS FEE

Om du mot förmodan känner att detta inte är något för dig kanske du har någon i ditt nätverk som skulle passa? Om så är fallet erbjuder vi dig 30.000 kr om du sätter oss i kontakt med någon som vi sedan anställer! *

ANSÖK

Om du vill ansöka direkt, ladda upp ditt CV här.

Om du är intresserad av att veta mer, har frågor eller kanske vill rekommendera någon, är du varmt välkommen att kontakta Eva Johansson.

Eva Johansson
Rekryteringsanvarig
0708- 740193
eva@hackyard.se
LinkedIn

* Blir utbetalt när och under förutsättning att den anställde har varit i uppdrag i minst 3 månader.