Boule time!

En kylig onsdagskväll i april ägde Hackyards prestigefyllda Boule-kamp rum på Boulebar Liljeholmen. En medlem i det vinnande laget hade turen att få med sig den åtråvärda bucklan hem – något att skryta med på spiselkransen! God dryck och god mat var också med i bilden såklart  – som alltid när vi är ute och roar oss.

 

Gokart!

Torsdagen bjöd på Gokart i Kista Galleria, där vi tog oss runt banan i jakt på bästa varvtid.
Petri vann klart över oss andra, och visade därmed att han är lika duktig på att köra som att programmera java.

Efter tävlingen varvade vi ned på O’learys med mat och bärs.

Behöver du en javautvecklare, eller en Gokart-förare? Hör av dig!

 

 

Ljus i vårt hus!

Snart tänds det fjärde ljuset igen och julen är här! Vi på Hackyard önskar alla och envar en riktigt härlig, fridfull och lugn jul.

Julen närmar sig!

Årets julbord gick till Sånga-Säby Hotell och Konferens på Färingsö utanför Stockholm.  Vi fick ett avskiljt bord på armlängds avstånd till varmrätterna  – resultat : mättare än mättast! Tur att det var några steg att gå till efterrätten.

Måndag på Berns!

Vad kan vara bättre än att starta igång veckan med middag på vackra Berns. Gott och mycket trevligt!  Nej, vi hade inte bokat hela Berns för oss själva men ju tidigare man äter desto mer privat middag blir det.

Libanesiskt!

Godare mat får man leta efter! Om man gillar att gå hem hungrig efter restaurangen så ska man inte gå hit! Flera av oss var mätta i ett par dagar efter besöket…..Vi hade en supertrevlig kväll på Meza Lounge – både mat och sällskap var på topp!

Vi välkomnar Petri!

Vi är väldigt stolta och glada över att kunna presentera vår nya konsult Petri!

Han är precis vad vi har sökt med ljus och lykta efter – en ödmjuk Javautvecklare i världsklass! Till detta kan vi lägga till en stor portion humor och nära till skratt. Han har alltid ett glatt humör att bjuda på!  Vi är så glada för att du nu är en del av Hackyard!

Varmt välkommen till oss Petri!

God Jul!

Årets kortaste dag är här…….Men nu vänder det! Dessutom blir det snart tomtebesök och massor av mat. Hackyard önskar alla en riktigt Härlig Jul och naturligtvis ett Gott Nytt År!

Julbord!

I år blev det ett besök på Carlshälls Gård. Efter en kort båttur över till Långholmen så smörjde vi kråset som sig bör på ett julbord. All mat och dryck satt fint i kylan!