Hackyard välkomnar Johan!

Hackyard har nu nöjet att kunna presentera vår nya konsult Johan! Johan har över 20 års erfarenhet av utveckling och är ett ”python-ess” av högsta rang men som även väldigt gärna tar sig an frontend när tillfälle ges!
Vi är väldigt glada att Johan nu är en del av Hackyard och säger varmt välkommen till oss!

Varmt välkommen Einar!

Det är med stor glädje vi presenterar Einar : vår nya skarpa och trevliga konsult! Einar är en glad frontend-kille med Python och C# i bakfickan ! Vi är väldigt stolta att Einar nu är en del av familjen Hackyard och vi vill utbringa ett rungande : Varmt välkommen till oss Einar!

Middag på Tennstopet

Vad passar bättre i detta gråa höstväder än en härlig middag på mysiga Tennstopet! Vi fick därmed också chansen att fira Hackyards ”senhöstfödelsedagsbarn” – Grattis igen till Andreas och Christian!

Välkommen Christian!

Vi är väldigt glada att kunna välkomna Christian Albinsson till oss här på Hackyard! Christian är en mycket erfaren och bred fullstack-utvecklare med viss förkärlek till Laravel och PHP , även om han kan ta sig an det mesta som kommer i hans väg! Vi är väldigt stolta att Christian valt att arbeta med oss. Han kommer att bli ett fantastiskt tillskott till vårt team! Varmt välkommen Christian!