Vad vi gör:

Hackyard är ett konsultföretag med rötterna i bruksorten Surahammar i Västmanland. Grundarna heter Andreas Sandin och Daniel Bigenius. Andreas arbetar idag som VD för Hackyard medan Daniel, sedan flera år tillbaka, arbetar som konsult i Stockholm.

Hackyard har två ben att stå på. Utifrån Västeråskontoret levererar vi tjänster inom systemutveckling och förvaltning av webblösningar till diverse olika avtalskunder (DN, Bindomatic, Gastrogate , Bad & Värme, Bulls Presstjänst med flera)

Stockholm är däremot basen för vår konsultverksamhet, där vi hyr ut konsulter på heltid till kunder inom Stockholmsområdet.

Vår filosofi:

Hackyard grundades 2010 och fokus har hela tiden varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att leverera kvalitativa tjänster. Flera av avtalskunderna har varit med oss i många år.

Långsiktighet och kvalitet är något vi naturligtvis även applicerar på vår konsultverksamhet i Stockholm. Vi vill anställa duktiga utvecklare såklart – vem vill inte det!  Det är därför viktigt att vi kan erbjuda en attraktiv arbetsplats där man känner att man vill arbeta och sedan även stanna kvar; där man trivs och känner sig omhändertagen – även ute på uppdrag! Vi ser våra konsulter som ambassadörer för Hackyard och ju bättre de trivs hos oss och ute på sina uppdrag desto bättre är det för konsulten, kunden och Hackyard.

Varför jobba som konsult hos oss?

Alla människor har naturligtvis olika motivationsfaktorer som gör att man trivs på sin arbetsplats. Återkommande hos flertalet är dock att man trivs med arbetsuppgifterna och sina kollegor. Om man ovanpå detta också får bra betalt, så är det ju för många ett stort plus!

Som konsult har man ju chansen att få vara med att välja uppdrag, d.v.s arbetsuppgifterna och även kollegorna. Målet är ju att man ska stortrivas, och om så är fallet,  är ju ofta behoven långsiktiga och uppdragen går att förlänga – ibland i flera år. Vi ser också till att betala en riktigt bra lön – har man kompetensen som eftersöks, så ska man naturligtvis få betalt därefter!

Hackyard är ett litet flexibelt bolag med korta beslutsvägar som gör att medarbetarna kan göra sin röst hörd. Behöver något ändras på eller finns det någon utbildning man kanske vill genomföra så går det mesta att ordna! Kort sagt, vår högsta prioritet att våra medarbetare ska vara nöjda med oss, sitt uppdrag och sin lön!

Är du intresserad av att veta mer kontakta oss gärna!